sav_43.jpg

Personal Group Training

Met Personal Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer (Floor), maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in een klein groepsverband. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de personal group training zijn als volgt:

 

- Je bepaald samen met Floor je eigen persoonlijke doel

- Je kunt trainen op verschillende niveaus, passend bij jouw persoonlijke doel

- Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode

- Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier

- Optimaal resultaat behalen

- Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij personal group training

Bodywork is een Personal Group Training die zich richt op het sterker maken van het hele lichaam. Zowel kracht, mobiliteit als stabiliteit komen aan bod. Dit resulteert in een strak lichaam, platte buik, stevige billen en sterkere bovenbeen- en rugspieren. De training verbeterd de houding en conditie. Tijdens deze les gebruiken we gewichten om de oefeningen te verzwaren.

 

Wil jij werken aan een vitaal en strak lichaam en zoek je hier begeleiding in? Wil jij leren kracht trainen en vind jij de kwaliteit hier van belangrijk? Heb je behoefte aan veel persoonlijke aandacht en wil je trainen in een prettige sfeer? Dan is deze les misschien iets voor jou.

FLOOR VAN DEN BRANT

239146925_2883755845271893_6087370025259477678_n.jpg

Personal Trainer

𝙈𝙚𝙚𝙩 𝙁𝙡𝙤𝙤𝙧, onze vrolijke docent!  Floor is voormalig langebaanschaatster , ze was gespecialiseerd in de 500m. Een echte krachtpatser dus!  Floor heeft echt een passie voor sport want naast haar mooie schaatscarrière behaalde ze ook haar Bachelor Bewegingswetenschappen en de Master Sport Science.  Inmiddels werkt Floor al een aantal jaren voor SC Heerenveen waar ze zich als performance manager bezig houdt met de kracht training van de vrouwen. 

Tarieven

Om deel te nemen aan de personal group training betaal je een extra fee over de basis contributie. Je kunt al deelnemen vanaf €12,- per les. Onderstaande een overzicht van alle tarieven.

Jaar contract:         €52,- per maand | €12,- per les

Halfjaar contract:   €56,- per maand | €13,- per les

Maand contract:    €60,- per maand | €14,- per les

Wanneer een les geannuleerd word vanuit ons dan wordt dit automatisch verrekend in de contributie. Wanneer je zelf eens een les niet kunt komen dan kun je gebruik maken van één van onze andere lessen die wij aanbieden.

sav_48.jpg