Y0Y_3695.jpg
Margriet-FotografieDSC_0184.jpg

Ik ben Savannah, eind 2016 startte ik mijn bedrijf SAV. Een eigen school voor yoga en dans. Wat ooit een droom leek, werd nu werkelijkheid. In kleine stapjes heb ik SAV uitgebouwd tot het mooie bedrijf wat het nu is, iets waar ik erg trots op ben. Naast de groepslessen in de studio begeleid ik als coach mensen met specifieke hulpvragen, zoals overspannenheid, burn-out, angst en paniek, chronische pijnklachten etc. en richtte ik een opleidingscentrum op, waarmee ik mensen opleidt tot docente. Als hoogtepunt bracht ik in 2020 mijn kinderboek Saar en Siem - Als ons huisje breekt uit. 

 

Ik ben opgegroeid in Sint Nicolaasga, waar ik een fijne jeugd heb gehad met mijn ouders, zus en broertje. Onder de vleugels van mijn zus had ik vertrouwen genoeg om de wereld te ontdekken. Al snel werd duidelijk waar mijn talent lag, sporten. Vele jaren turnde ik op topniveau in Heerenveen en volgde ik een dansopleiding in Leeuwarden. In mijn vrije tijd sport ik dan ook graag, vooral buiten sporten vind ik leuk. Surfen, Suppen, Fietsen, Wandelen en kracht trainen zijn mijn favoriete. Misschien kom ik nu over als een heel actief persoon maar nee, ik houdt ook erg van luieren en series kijken of lekker op de bank creatief bezig zijn op mijn laptop. 

 

Als voormalig topsporter weet ik maar al te goed wat hard werken is en wat de gevolgen kunnen zijn van te lang onder druk presteren. Met mijn bedrijf probeer ik hier echt een verandering in aan te brengen. Aan de ene kant door mijn lessen voor kinderen zo in te richten dat het niet om prestatie gaat en aan de andere kant mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun grenzen en ze te helpen een meer ontspannen en vitaler leven te leiden. 

Ik geef in Heerenveen les op maandagavond, woensdagavond en vrijdagochtend. Al mijn lessen zitten vol. Wanneer je toch graag les van mij zou willen hebben kun je mij gerust mailen. Ik probeer dan te kijken of ik plek voor je kan maken.

 

Opledingingen:

Chivo - Fysiek Coachen

Chivo - Functioneel Coachen

Docent Yoga: Hatha, Yin, Aerial, Aerial Thai, Zwangerschapsyoga, Peuter, kleuter en kids

Docent Pilates: Aerial 

Docent Dans: Peuter, kleuter en kids

Mijn naam is Joyce en ik ben yogadocente. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, samen een stevige wandeling maken met mijn vriend en dochtertje. Als persoon ben ik iemand die dingen eerst uitzoekt en overdenkt en daarna uitvoert. Een ‘denkertje’ dus. Maar dit komt voort uit het gevoel dat ik alles goed wil doen. Door yoga heb ik geleerd wat meer los te laten en dat je als mens fouten mag maken. Dat maakt het leven een stuk relaxter! Ik kan genieten van een dag thuis zijn, lekker met mijn dochter dingen ondernemen, haken of een boek lezen. Daarnaast vind ik mijn familie en vrienden belangrijk. Gezellig een spelletjesavond of uitgebreid eten. Ik ben dan ook een bofkont dat mijn vriend koken als hobby heeft en het mij graag laat proeven.


In mijn lessen vind ik het belangrijk om een houding goed uit te leggen. Dit doe ik op een rustige en geduldige manier. Ik hoop dat ik mensen bewuster kan maken van hun eigen lichaam en uiteindelijk dat mensen ervaren dat ze vitaler worden. Door de yogahoudingen wil ik je laten ervaren waar je grenzen liggen en deze te accepteren. Je lichaam voelt niet altijd aan zoals je zelf zal willen. Dit kan zich uiten in stijfheid, pijn of ongemak. Het uurtje yoga is een uurtje voor jezelf om je vitaliteit op te bouwen en ontspanning te ervaren door middel van ademhalingsoefeningen en meditatie.

 

Ik ben Fleur, het liefst heb ik altijd mensen om mij heen. Ik houd ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen sluiten vind ik altijd heel erg leuk, ik ben uit mezelf dan ook erg sociaal en spontaan. Ik ben altijd heel snel enthousiast over dingen en hou er van om dingen te gaan ondernemen. Ik moet altijd wat te doen hebben en heb het dan ook altijd heel druk.

 

Mijn hele leven is dansen al mijn grote passie geweest. Het is begonnen toen ik in groep 3 zat en daarna is het nooit meer weg gegaan. De momenten waarop ik deze passie mag delen met andere mensen geniet ik heel erg veel van. Op het podium staan en je eigen ding doen is geweldig. Les geven en de kinderen iets leren waar jezelf zo veel plezier in hebt vind ik het leukste om te doen.

Ik op mijn 14de begonnen met stage lopen bij Savannah. 1,5 jaar laten kreeg ik een berichtje of ik terug wou komen om samen met haar les te gaan geven. Dit aanbod heb ik aangenomen. Nog altijd ben ik heel blij dat ik mijn stage bij Savannah heb gelopen en dat ik zo in dit wereldje ben gerold. Ik heb van mijn passie mijn baan kunnen maken, naja mijn bijbaan dan hihi!

 

IMG-20200908-WA0004.jpg

Mijn naam is Allysa en ik ben in opleiding bij SAV voor yoga en dansdocente. 

 

Ik vind het heerlijk om boeken te verslinden, dansjes te doen en spelletjes. Ik houd van gezelligheid, maar kan ook enorm blij worden van me-time. 

 

Dansen is altijd een grote passie van mij geweest en ik vind het belangrijk dat je je leert uit te drukken en om emoties te tonen en kan er dan ook enorm van genieten om te zien hoe dit gebeurd tijdens de danslessen. Dansen is voor mij een uitlaatklep en pure magie.

 

Yoga heeft mij veel rust gebracht en ik vind het dan ook prachtig om dit te kunnen overbrengen op anderen. Yoga is voor iedereen, het maakt niet uit hoe oud of lening je bent, man of vrouw, het gaat om de innerlijke reis die je maakt tijdens het beoefenen. Eventjes terug naar jezelf!

Y0Y_3695.jpg