Sup yoga omslag1.png

Een tijd geleden kreeg ik last van schouder klachten. Mijn fysio gaf aan dat yoga hierbij zou helpen. Daardoor ben ik opzoek gegaan naar een leuke yogaschool.

Sav geef een prettig les. De inhoud van de les is afwisselend en uitdagend. Er wordt duidelijke uitleg gegeven waardoor je goed begrijpt wat je doet en waarom. De ademhalingstechniek vind ik erg fijn en helpen mij ook in het dagelijks leven. Het is fijn om te voelen dat je elke week weer wat vooruitgang ziet in de houdingen die je doet.

Behalve dat mijn schouderklachten echt minder zijn. Ben ik me rustiger gaan voel en zit ik beter in mijn lijf.

Heleen

Ik heb een stram lichaam en door vele andere sporten enkele lichamelijke klachten zoals spierpijn, vastzittende spieren, peesblussures etc. De yoga ondersteund hier ontzettend bij. Wat ik niet had gedacht is dat het mij ook een vorm van ontspanning en rust zou brengen. Daar was ik best vooringenomen sceptisch over.

De docenten die ik heb gehad bij SAV zijn erg professioneel en hebben een goede focus op het individu, ze zoomen in op de houdingen en geven daarbij een directe begeleiding en/of aanwijzingen. Er wordt gevarieerd gedoceerd en vaak wordt er gewerkt met een thema.

Rudi

Om eerlijk te zijn kan ik niet altijd de visualisaties volgen die geboden worden. Mijn gedachten gaan vaak hun eigen weg (tegendraads), dat zit er nu eenmaal in. Toch vind ik altijd wel mijn weg terug daar naar die visualisaties en pak vanzelf de draad weer op. Meestal zijn dit de rust onderdelen en geniet daar toch wel van.

PRE CHRISTMAS CHILL OUT

Yoga class for instant calm during the holiday

24

12

2018

28

12

2018

04

01

2019

Geboortewensen

Naam: .....................................                  Naam partner: ..................................