top of page

Cadeaubon

Naam: .....................................                  Naam partner: ..................................

Sup yoga omslag1.png
Logo_2_Echt-Outdoor_groen_DEF (1).png

Een tijd geleden kreeg ik last van schouder klachten. Mijn fysio gaf aan dat yoga hierbij zou helpen. Daardoor ben ik opzoek gegaan naar een leuke yogaschool.

Sav geef een prettig les. De inhoud van de les is afwisselend en uitdagend. Er wordt duidelijke uitleg gegeven waardoor je goed begrijpt wat je doet en waarom. De ademhalingstechniek vind ik erg fijn en helpen mij ook in het dagelijks leven. Het is fijn om te voelen dat je elke week weer wat vooruitgang ziet in de houdingen die je doet.

Behalve dat mijn schouderklachten echt minder zijn. Ben ik me rustiger gaan voel en zit ik beter in mijn lijf.

Heleen

Ik heb een stram lichaam en door vele andere sporten enkele lichamelijke klachten zoals spierpijn, vastzittende spieren, peesblussures etc. De yoga ondersteund hier ontzettend bij. Wat ik niet had gedacht is dat het mij ook een vorm van ontspanning en rust zou brengen. Daar was ik best vooringenomen sceptisch over.

De docenten die ik heb gehad bij SAV zijn erg professioneel en hebben een goede focus op het individu, ze zoomen in op de houdingen en geven daarbij een directe begeleiding en/of aanwijzingen. Er wordt gevarieerd gedoceerd en vaak wordt er gewerkt met een thema.

Rudi

Om eerlijk te zijn kan ik niet altijd de visualisaties volgen die geboden worden. Mijn gedachten gaan vaak hun eigen weg (tegendraads), dat zit er nu eenmaal in. Toch vind ik altijd wel mijn weg terug daar naar die visualisaties en pak vanzelf de draad weer op. Meestal zijn dit de rust onderdelen en geniet daar toch wel van.

SUP Technique.

Tijdens deze les besteden we aandacht aan de technische aspecten van het suppen passend bij het niveau van de cursist.

SUP Bootcamp.

Vind jij het belangrijk om fit te zijn en vind je het heerlijk om in de natuur bezig te zijn? Dan is  onze SUP Bootcamp misschien geschikt. Tijdens deze les combineren we het suppen met fitness. Oefeningen op het water en langs de kant.

 

SUP Yoga.

Yoga oefeningen op een wiebelend board, balancerend op het water. SUP yoga klinkt misschien uitdagend voor je balans, maar het is vooral ook heel ontspannend, leuk en een unieke ervaring. Tijdens deze lessen wordt je fysiek uitgedaagd. Het Yang gedeelte bestaat uit actieve houdingen, bedoeld om je spieren sterker te maken. Het Yin gedeelte focust zich op het loslaten van spanning in de spieren. 

Mindful SUP.

Een combinatie van SUP en mindfulness. Tijdens deze les zijn we lekker actief bezig en schenkel we veel aandacht aan het moment. Het doel van deze les is bewegen en ontspannen. Bij deze les gaat het niet om kracht of snelheid maar juist om het genieten van de natuur. 

Voor ons is het erg belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan onze lessen. Onze SUP lessen zijn daarom toegankelijk voor iedereen met of zonder SUP ervaring.

Net als bij onze yogastudio bieden wij de SUP lessen aan in abonnementsvorm. Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen in de maand je wilt volgen. Je kunt kiezen voor een vaste les maar kunt ook zelf bekijken waar je die week of dag zin in hebt. Ook is een combinatie met onze yogalessen mogelijk. 

 

 

Star

PRE CHRISTMAS CHILL OUT

Yoga class for instant calm during the holiday

24

12

2018

28

12

2018

04

01

2019

bottom of page